Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2105738672         *EXPRESS Παράδοση Επόμενη Ημέρα εντός Αθηνών *

Όροι Χρήσης

Ο ιστότοπος www.pharmacy4cure.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων μέσω διαδικτύου, της επιχείρησης <<Συστεγασμένα Φαρμακεία Ασημακόπουλος Αναστάσιος-Ασημακοπούλου Αναστασία Ο.Ε.>>με έδρα την οδό Πελοπίδα 185 στο Περιστέρι Αττικής Τ.Κ.12137 ,ΑΦΜ:800648168 ,ΑΡ.ΓΕΜH:133976203000 ,ΔΟΥ:Α' Περιστερίου τηλ.2105738672 e-mail: info@pharmacy4cure.gr . Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ώρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστοτόπου και μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30-14:30 το πρωί και 17:30- 20:30 το απόγευμα και το Σάββατο από 09:30 έως 14:30. Ο χρήστης έχει την επιλογή του τρόπου πληρωμής, της τοποθεσίας αποστολής ή παραλαβής από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας καθώς και της επιλογής του τύπου παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης). Η πρόσβαση, περιήγηση και χρήση του παρόντος ιστοτόπου και των παρεχόμενων υπηρεσιών σημαίνουν την ανεπιφύλακτη αποδοχή, εκ μέρους των επισκεπτών/χρηστών, εγγεγραμμένων ή μη, του ιστοτόπου, των όρων χρήσης και λειτουργίας του. Σε περίπτωση διαφωνίας του Χρήστη με κάποιον από τους όρους, οφείλει να διακόψει και να αποφύγει την περιήγηση του στον Ιστότοπο, συνεπώς η χρήση του περιεχομένου της Ιστότοπου γίνεται με την προϋπόθεση της ανεπιφύλακτης αποδοχής: των Όρων Χρήσης, της Πολιτικής Απορρήτου και της Χρήσης Cookies.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ.

Βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας δεν επιτρέπονται πωλήσεις φαρμάκων και εκτέλεση συνταγών ασφαλιστικών ταμείων μέσω Internet.Το www.pharmacy4cure.gr  ΔΕΝ παρέχει οποιασδήποτε φύσης ιατρική συμβουλή ή προτροπή προς τους χρήστες/επισκέπτες να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη.

Τροποποιήσεις όρων και υπηρεσιών

Ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών βάσει των αναγκών του ηλεκτρονικού καταστήματος και της ελληνικής νομοθεσίας.Ο ιστότοπος αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του για οποιαδήποτε τροποποίηση στους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ωστόσο οι τροποποιήσεις αυτές δεν ισχύουν για παραγγελίες που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Ο ιστότοπος δικαιούται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση της ιστοσελίδας.

Πνευματικά δικαιώματα

Ο ιστότοπος www.pharmacy4cure.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης Συστεγασμένα Φαρμακεία Ασημακόπουλος Αναστάσιος-Ασημακοπούλου Αναστασία Ο.Ε. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται όπως ονόματα, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά λογότυπα και γραφιστικά, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα και πριν από την πραγματοποίηση παραγγελιών. Ο Πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα του όρους χρήσης στην περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης/ χρήστης υποχρεούται σύμφωνα με τον Νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους, να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Ο ιστότοπος δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.

Επίσης οι χρήστες αποδέχονται:

 1. Να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στην επιχείρηση ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.
 2. Να μην προσβάλουν την ηθική και τις κοινωνικές αξίες.
 3. Να μην αναπαράγεται περιεχόμενο που εκφράζει φυλετικές και άλλες διακρίσεις.
 4. Να μην παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο.

Περιορισμός Ευθύνης

 • Το προσωπικό του ιστοτόπου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 • Η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή προϊόντων από τον χρήστη, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων, ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή, όπως πταίσμα κατά την κατασκευή, ελλιπείς πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα, λάνθασμένη,ελλειπή ή αναντίστοιχη με τον τίτλο ή και την εικόνα περιγραφή του προιόντος,ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια υλικών και πραγματικά ελαττώματα. Η ευθύνη μας στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος περιορίζεται στην υποχρέωση αντικατάστασης αυτού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.
 •  Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης, εφ’ όσον τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους επιστροφής θα βρείτε στην Πολιτική Επιστροφών του καταστήματός μας: https://pharmacy4cure.gr/polit...
 • Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές με τιμολόγιο. 
 • Ο ιστότοπος και η επιχείρηση δεν παρέχουν καμία εγγύηση πως δεν θα υπάρξουν λάθη ή διακοπές στις υπηρεσίες του.

 • Ο ιστότοπος και η επιχείρηση δεν παρέχουν καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτή επηρεάζεται από παράγοντες τόσο του εθνικού όσο και του διεθνούς εμπορίου.Ο ιστότοπος και η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος ενημερώσεις στις διαθεσιμότητες των προιόντων που οφείλονται σε τεχνικό πρόβλημα του ιστοτόπου. Ευθύνη μας είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητας σε περίπτωση που έχει γίνει παραγγελία, καθώς και η άμεση επιστροφή των χρημάτων.

 • Ο ιστότοπος και η επιχείρηση δεν ευθύνονται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών βασισμένες σε λόγους ανωτέρας βίας όπως φυσικές καταστροφές, απεργίες ,δυσλειτουργίες των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών, τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων αφότου δοθούν για αποστολή και πριν την παράδοση στον χρήστη, παράνομες παρεμβάσεις του αντισυμβαλλομένου ή τρίτου, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή του παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας (Host Provider) ή του παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή του παρόχου υπηρεσιών πρόσβασης (Access Provider) ή του τερματικού εξοπλισμού του χρήστη, εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του χρήστη και, γενικά, για κάθε περιστατικό που εμποδίζει την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Η ευθύνη της «Εταιρίας» περιορίζεται στις εκ της συμβάσεως με τον καταναλωτή ανειλημμένες υποχρεώσεις της και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, στις υποχρεώσεις της.
 •  Η «Εταιρία» δεν είναι σε θέση, ούτε υποχρεούται να εξετάζει την εγκυρότητα,αλήθεια, πληρότητα και ακρίβεια των παρεχόμενων από τους χρήστες πληροφοριών, προσωπικών και μη δεδομένων στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η «Εταιρία» δεν  διορθώνει ούτε παρεμβαίνει στα δεδομένα και τις πληροφορίες που ο χρήστης παρέχει  στην «Εταιρία», χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση – συγκατάθεση του χρήστη και δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο του Ιστοτόπου και η ποιότητα των παρεχόμενων  υπηρεσιών του θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες των χρηστών/επισκεπτών του. Οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες ή αποθετικές ζημίες προκύψουν από την πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο, ή τη χρήση αυτού, δεν δημιουργούν ευθύνη για τον Ιστότοπο, τα στελέχη, υπαλλήλους ή συνεργάτες του.
 • Ο Ιστότοπος σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν απαιτήσεις νομικής(αστικής ή/και ποινικής) φύσεως, ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική, ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση, κ.λπ.), η οποία προκύπτει για χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, ή για τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του ιστοτόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών, που διατίθενται μέσω αυτού ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
 • Ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για κακή κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων,εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων από την «Εταιρία» και εφόσον ελήφθησαν όλα τα προληπτικά μέτρα που όφειλε να λάβει.
 • Ο ιστότοπος και η επιχείρηση δεν παρέχουν καμία εγγύηση για τυχόν ανακρίβειες των πληροφοριών των προϊόντων καθώς αυτές παρέχονται από τις κατασκευάστριες ή διακινήτριες εταιρείες.

 • Οι εικόνες των προιόντων είναι ενδεικτικές και σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύουν το www.pharmacy4cure.gr .

 • Ο ιστότοπος και η επιχείρηση φέρουν ευθύνη ως προς την εγκυρότητα των φαρμακευτικών συμβουλών και υπηρεσιών που παρέχουν αλλά δεν αντικαθιστούν την συμβουλή του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας.
 • Ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων από λόγους
  ανεξάρτητους της λειτουργίας της (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: λόγοι ανωτέρας βίας, αδυναμία ή/και απεργία προμηθευτών, ελλείψεις από τους προμηθευτές,τεχνικό πρόβλημα του ιστοτόπου,παράνομη συμπεριφορά τρίτων, και, εν γένει, λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της «Εταιρίας»). 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω Internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε ιατρικές συνταγές.